Μεταγραφή αδερφών Σκόνδρα στον ΑΟΤ

H διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας, του ικανού μεσοεπιθετικού Νίκου Σκόνδρα και την  συνεργασία μαζί του για την σεζόν 2023-2024.

Ο 30χρονος Νίκος Σκόνδρας, αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής της σεζόν που πέρασε, με 21 γκολ σε 26 αγωνιστικές παίζοντας για την ομάδα του ΠΟ Φήκης. Ήταν ο 3ος σκόρερ της κατηγορίας (5 όμιλοι) για την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Επιστρέφει στην ομάδα του ΑΟΤ έναν χρόνο μετά από την περίοδο 2021-2022 όπου αγωνίστηκε για την ομάδα μας στο της Σούπερ Λιγκ 2.

Έχει συμμετοχές σε Super League, Super League 2, Football League, Γ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

Αγωνίστηκε στις ομάδες Δήμητρα Απόλλων, Μετέωρα, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Θρασύβουλος, Καλαμάτα, ΑΟ Γλυφάδας, Αναγ. Καρδίτσας, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Διγενής Νεοχωρίου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΟ Τρίκαλα και ΠΟ Φήκης.

Tον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟΤ κ. Γιώργος Παναγιώτου.

 

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Σκόνδρα στον ΑΟ Τρίκαλα. Του ευχόμαστε Υγεία και μια ευχάριστη και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της για τη σεζόν 2023-2024 με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα .

Υποδέχεται έναν αμυντικό με πάρα πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από τα γήπεδα της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στις Εθνικές μας ομάδες.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε έναν από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της ομάδας της Φήκης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο 33χρονος Γιάννης Σκόνδρας, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ασκληπιού Τρικάλων και κατόπιν αγωνίστηκε στους νέους του Ατρομήτου Αθηνών (2005-2007) απ΄ όπου προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα του Ατρομήτου στην οποία αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013 καταγράφοντας 93 συμμετοχές.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις, του έδωσαν μια μεγάλη μεταγραφή και ένα συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε το διάστημα 2013-2017 σε 63 αγώνες.

Ακολούθησε ένας χρόνος στη Σκωτία (2017-2018) με την ομάδα της Χάμιλτον και 34 παιχνίδια.

Επόμενος σταθμός ο ΠΑΣ Λαμία το χρονικό διάστημα 2018-2022 έχοντας με την ομάδα της Φθιώτιδας 91 συμμετοχές.

Στις παραπάνω ομάδες που αγωνίστηκε σημείωσε και 11 γκολ.

Έχει φορέσει το Εθνόσημο 3 φορές με την Εθνική U17, 4 φορές με την Εθνική U19 και 13 φορές με την Εθνική U21.

Κλήθηκε επίσης δύο φορές στην Εθνική ανδρών το 2011 με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος και το 2014 με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, χωρίς όμως να καταγράψει επίσημη συμμετοχή .

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΤ κ. Μιχάλης Παναγιώτου.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Σκόνδρα στον ΑΟ Τρίκαλα. Του ευχόμαστε Υγεία και μια ευχάριστη και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις